Live-opname

Updated on 15 May 2024

Remote video URL

Inleiding tot live opnemen in SkillReflect

SkillReflect biedt het gemak om rechtstreeks live-opnames te maken vanaf elk apparaat, zoals mobiele telefoons, tablets, laptops of webcams. Deze opnames zijn onmiddellijk beschikbaar binnen het SkillReflect-platform, wat een naadloze integratie en gebruik

mogelijk maakt.

Vereisten

• Zorg ervoor dat je een compatibel apparaat hebt (mobiele telefoon, tablet, laptop, webcam, enz.).
  • Zorg ervoor dat uw apparaat beschikt over functionele video- en audiohardware.
Aan de

slag

1. Navigeer naar Opnamen:
    • Ga in het hoofdmenu naar de sectie „Opnamen”.
  2. Een opname toevoegen:
    • Selecteer de knop „Opname toevoegen”.
  3. Kies Live-opname:
    • Klik op „Live-opname” en geef een naam voor uw opname.

Gedetailleerde stappen

1. verlenen hardwaretoegang:
    • Het systeem vraagt u om toegang tot uw video- en audiohardware toe te staan.
  2. Het gebruik van deze apparaten binnen SkillReflect goedkeuren.
  3. Selecteer Hardware:
    • Kies welke hardware je wilt gebruiken voor video en audio.
    • Voer eventueel een test uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt.
  4. Opname starten:
    • Zodra alles is ingesteld, klikt u op „Opname starten”.
  5. Je wordt doorverwezen naar het tagpaneel in SkillReflect.
  6. Gebruik Live Tags:
    • Tijdens de opname kunt u live-tags maken om belangrijke momenten te markeren die u later kunt bekijken.
  7. Opname beëindigen:
    • Als u klaar bent, klikt u op „Opname voltooien”.
    • Houd er rekening mee dat het systeem enige tijd nodig heeft om de video te verwerken.

Geavanceerde tips/instellingen

• Live tagging:
    • Gebruik live tags om belangrijke delen van de sessie te markeren, zodat u later gemakkelijker door de opname kunt navigeren
  • .
  • Hardwaretests:
    • Voer altijd een test uit van de geselecteerde hardware voordat u met de opname begint om technische problemen te voorkomen.

Machtigingsproblemen oplossen

• :
    • Als het systeem niet om hardwaretoestemmingen vraagt, controleer dan de instellingen van je browser of apparaat om handmatig camera- en microfoontoegang voor SkillReflect in te schakelen
  • .
  • Opnamekwaliteit:
    • Zorg voor een stabiele internetverbinding om video en audio van hoge kwaliteit te behouden tijdens live-opnamen.

Best Practices

• Pre-Recording Checks:
    • Controleer uw video- en audio-instellingen voordat u een live-opname start
  • .
  • Tags effectief gebruiken:
    • Markeer belangrijke momenten tijdens de opname om het beoordelingsproces te stroomlijnen
    .
  • SkillReflect gaat door met het verwerken van het mediabestand op de achtergrond en zal u op de hoogte stellen zodra het bestand klaar is voor verder gebruik binnen het platform. Deze functie zorgt voor een soepele ervaring, zodat je je kunt concentreren op je coaching zonder te wachten tot de uploads zijn voltooid