Een gebruiker uitnodigen

Updated on 05 Feb 2024

Je kunt anderen uitnodigen om je opgenomen inhoud te analyseren en je feedback te geven. Om gebruikers toe te voegen kun je op de knop „gebruikers toevoegen” in het startscherm klikken of naar het accountmenu in de rechterbovenhoek gaan en op de pijl klikken en dan vind je de optie „gebruikers”.

Image

In dit gebruikersoverzicht kun je zien welke gebruikers toegang hebben tot je omgeving en welke rollen ze hebben. Wanneer je een gebruiker wilt toevoegen kun je op de knop „Gebruikers toevoegen” klikken.

Image

Je wordt gevraagd om een voornaam, een achternaam en een e-mailadres op te geven en moet de rol selecteren die je wilt dat ze in je omgeving spelen. Door op „toevoegen” te drukken voltooit u het proces van het toevoegen van iemand en wordt er een e-mail gestuurd om de gebruiker uit te nodigen om toegang te krijgen tot uw omgeving. Als gebruikers SkillReflect al gebruiken, kun je ze uitnodigen op het e-mailadres dat ze al voor SkillReflect gebruiken. Als ze SkillReflect niet gebruiken, worden ze gevraagd een SkillReflect-account aan te maken. Er is geen extra licentie nodig voor peeraccounts en je kunt zoveel gebruikers uitnodigen voor één omgeving als je wilt

.

Je kunt ook meerdere gebruikers tegelijk toevoegen door op Nog een gebruiker toevoegen te klikken.

Image

Start je proefperiode

Category