Van account wisselen

Updated on 13 May 2024

Remote video URL

In SkillReflect kunnen gebruikers moeiteloos schakelen tussen verschillende omgevingen. Als gebruiker kun je actief zijn in verschillende rollen in verschillende accounts. De rollen die je kunt vervullen zijn onder andere:

1. Stagiair (student)
2. Peerstudent
3. Trainer
4. Administrator (Admin)

Om van omgeving te wisselen, klikt u gewoon op de omgevingsoptie bovenaan de menubalk. Eenmaal uitgebreid, zie je een overzicht van alle omgevingen waaraan je verbonden bent, zodat je eenvoudig tussen deze omgevingen kunt schakelen. Voor instructies over het toevoegen van een gebruiker aan een omgeving, zie een aparte handleiding.

Deze functionaliteit zorgt voor een naadloze ervaring, waardoor het eenvoudig is om meerdere rollen en omgevingen binnen SkillReflect te beheren en eraan deel te nemen.