Maak je eigen aangepaste tags

Updated on 05 Feb 2024

Aangepaste tags

Aangepaste tags worden gebruikt voor de ontwikkeling van vaardigheden buiten een competentie en vaardigheden. Het wordt meestal gebruikt als u een patroon kent en fragmenten van dit patroon wilt opnemen door een aangepaste tag te taggen. U kunt aangepaste tags aanmaken in het configuratiemenu. Je kunt ze ook rechtstreeks aanmaken op basis van de review van een opname. Aangepaste tags zullen ook zichtbaar zijn in het ontwikkelingsdashboard.

Wanneer u het traineeaccount in de rechterbovenhoek selecteert, wordt u naar het configuratiemenu gevraagd. Je kunt hier selecteren om naar aangepaste tags te gaan en je tags aan te maken.

Image

Aangepaste tags configureren

U kunt een tagnaam opgeven, een sneltoets voor eenvoudige tagging met een vooraf gedefinieerde sleutel en u kunt de begin- en eindtijd van een fragment wijzigen. In dit voorbeeld begint het fragment 7 seconden voordat je op de tagknop drukt en eindigt het 5 seconden nadat je op de tagknop hebt gedrukt.

Image

Aangepaste tags rechtstreeks vanuit de opname

U kunt rechtstreeks op basis van uw opnamen aangepaste tags maken. Als u op het configuratiewiel „aangepaste tag toevoegen” klikt, verschijnt er een scherm waarin u uw aangepaste tags kunt in- en uitschakelen. Hier kunt u ook nieuwe aangepaste tags maken.

Image

Start je proefperiode

Category